Monday, October 15, 2012

Penangan Adam & Hawa #2

***

Alamak !!!

Alkisah plak terjebak tengok cerita Adam & Hawa





Dah la lagu OST dia sedap, Cerita dia plak boleh tahan best

Haishh

Dunia oh Dunia


notakukukakiku: Malam nie, Adam & Hawa balik Malaysia.. so apa yang akan terjadi.. Hurmmm..

***

10 Blogger kasi response. .

Hanif Idrus Author
October 15, 2012 at 3:51 PM

Memang pun...pageview aku Adam Dan Hawa ni sajer2 nak test keyword dah cecah 7000pageview dah..heheheh

Reply
Al Kisah Author
October 15, 2012 at 4:17 PM

yeke bro.. tak sangka plak aku.. aku tak kisah sangat pasal pageview.. tapi aku kisah pasal tersangkut follow cerita adam & hawa..

Reply
AyueJean Author
October 15, 2012 at 4:22 PM

Tu la semua duk cerita pasal Adam & Hawa je....
AJ tak berkesempatan nak tengok waima 1 episod pun...
Tapi OST dia memang sangat2 best... =D

Reply
Jna marcello Author
October 15, 2012 at 6:37 PM

hahah TERJEBAK ;))

Reply
October 15, 2012 at 8:21 PM

aku siap record..kehkehkeh..plan nama anak Adam Mukhriz tapi qiah tak bagi..haha

Reply
Al Kisah Author
October 16, 2012 at 8:39 AM

Ira nak letak nama anak lelaki aku, kalau ada rezeki dapat baby boy suatu hari nanti, kalau tak aku suruh letak je nama adam idris nuh hud soleh..

Reply
Al Kisah Author
October 16, 2012 at 8:40 AM

terjebak Dooo.. :^D^:

Reply
Al Kisah Author
October 16, 2012 at 8:41 AM

ala leks laa, alkisah pun start tgk episod ke 26.. yang awal2 pun terlepas.. try la tgk..

Reply
dayteenlea Author
October 16, 2012 at 8:43 AM

ni ala2 Nurkasih la ni

tapi saya mesti tak terjebak lagi.hahaha
sebab masa time Nurkasih

cite dah abis 2 bulan baru nak terjebak.hahah

Reply
Al Kisah Author
October 16, 2012 at 1:56 PM

yeka.. lembab nye.. kekekeke :^D^:

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...