Friday, October 12, 2012

Fella oh Fella

***




Rabak rabak

Rabak mata memandang bila sofa sofa Fella design  sangat cantik lagi menawan.

Sebelum ni, Alkisah & Wife dah pergi survey, tapi masih tak jumpa Sofa idaman.

Pada mulanya, Alkisah mencari Sofa yang lebih kepada keselesaan bila menonton TV.

Yup..

Most of the time..

Bila kat rumah, Alkisah suka lepak depan TV.

Apatah lagi bila ada Live bola dan Movie yang best best.

So, bila dah sampai kat warehouse tu, mata dah mula rambang.

Tengok sana Wow

Tengok sini Wow

Bila tengok dan memikirkan harganya sangat berpatutan,

Lagi murah dan cantik dari apa yang Alkisah survey sebelum ni.

Apa lagi.. terus zasss.. swap pakai card.

Ingatkan cash & carry,

Ghupenya, boleh customize lagi..

So, Alkisah & Wife bercadang untuk tukar kain dan pattern.

Total up 2.2K for 2+3 Seater Sofas

Nice kan...

***

Rabak Rabak

Rabak credit card Alkisah plak..

Demi rumahku, Alkisah sanggup buat apa saja..

Maka, selesai sudah keperluan asasi rumahku.

Maka dengan itu jugalah, Alkisah terpaksa tangguhkan pembelian Talipon Pintar

Kena tunggu Budget Alkisah 2013

huhuhu

***

So sesiapa yang teringin or nak survey or berkenan dengan produk Fella Design

Bolehlah ke Fella Design Warehouse Bukit Subang.

Tawaran terhad sehingga 21 Oct 2012.

***

2 Blogger kasi response. .

AyueJean Author
October 12, 2012 at 5:24 PM

AJ rasa kalau merabak untuk kediaman sendiri takpe kot...
tapi biarlah apa yang kita bayar, setanding dengan kualiti dan citarasa..
jangan pulak nanti, bayar mahal tapi hasilnya entah apa2.... =D
Nanti dah beli sofa baru bolehlah AJ tumpang duduk seminit dua..... =P

Reply
Al Kisah Author
October 12, 2012 at 7:57 PM

So far alkisah puas hati.. tak sabar nak tunggu sofa sampai.. harap Fella Design tidak menghampakan kitaorang.. kekeke

:^D^:

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...