Thursday, July 5, 2012

Uncle Marah SenQ

***

Haaa haaa tak tahuuuu..

Ini uncle sudah malah..

Apa lu orang sulah bikin..

SenQ or SengHeng sama je kan

Jom layan dulu video nie


Yang best.. 

Uncle ni suruh upload video masuk FB

Wahh gitu..

"Amik gambar post gambar"

Mungkin Uncle ni sudah bengang sama ini company

***

Akceli

Family Alkisah banyak beli barang elektrik kat SengHeng ni

so far tak der masalah lagi pasal produk

Cuma yang bermasalah adalah penghantaran

Pergh!!! Alkisah dah terkena 2 kali

janji mai hantar barang sebelah petang

last last barang sampai kul 11 malam

Perghh Tak Hingat...

Nasib baik kemarahan dan kesabaran Alkisah boleh control

Kalau tak..

Alkisah pun jadi serupa ini Uncle..

***

Malangnya 

Video nie tak habis la..

harap harap ada part 2..

nak tau ghak last sekali jadi apa

***

4 Blogger kasi response. .

AyueJean Author
July 5, 2012 at 3:20 PM

Ni marah betul ni.....
Tak penah berurusan dengan company ni......
Tak tau la kot dah ada rumah sendiri nanti kan...
hopefully tak kena cmni la...

Reply
Al Kisah Author
July 5, 2012 at 3:33 PM

ayu: tu laa pasal.. lepas kawen nanti.. nak beli peti ais, washing machine, tv dan macam macam lagi.. siap la..

Reply
uncle Author
July 5, 2012 at 4:29 PM

kalau uncle nih pun kalau beli tetiba rosak..mgm mengamuk ar..gulung kain pelikat sampai ke pusat ... apa punya tur..sen q nih... atau sajer uncle tu buat gempak..tunjuk dia tu samseng karamunsing!!

Reply
Al Kisah Author
July 5, 2012 at 4:32 PM

uncle: tahap baran dia dah maksima dah tu.. memang bengang tahap 7 petala langit..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...