Friday, July 13, 2012

Insidious

***

Korang pernah tengok tak cerita seram Insidious ?



Indious adalah filem seram psikologi yang ditulis oleh di Leigh Whannell, diarahkan oleh James Wan, dan dibintangi oleh Patrick Wilson, Rose Byrne, Lin Shaye, dan Barbara Hershey. 

Cerita seram ini mengisahkan mengenai pasangan Josh dan Renai berpindah ke rumah baru, bersama 3 orang anaknya. Suatu hari, Dalton salah seorang anaknya terdengar sesuatu di atas lonteng rumah baru itu, lalu menyiasat secara sendirian. Beliau terlihat sesuatu yang menakutkan lalu jatuh apabila tangga yang dipanjatnya itu patah. Keesokan harinya, Dalton tidak sedar dari tidur. Josh dan Renai membawanya ke hospital dan Doktor mengatakan, dia dalam keadaan koma yang misteri.

So kalau korang rasa nak try tengok movie nie. korang boleh tengok jadual astro, Alkisah dah tengok movie nie semalam.


Insidious
When tragedy strikes their young son, Josh and Renai begin to experience horrific things that science cannot explain. Starring Patrick Wilson and Rose Byrne.
Classification
18
Genre
Movie, Drama
Sub Genre
HORROR
Running Time
105 minutes
Currently showing on
FOX Movies Premium HD
Discover packages
  • High Definition Services

Showing times

WhenChannel
13 Jul 5:00 amFOX Movies Premium HD
15 Jul 1:30 amFOX Movies Premium HD
16 Jul 8:15 pmFOX Movies Premium HD
17 Jul 3:55 amFOX Movies Premium HD
20 Jul 12:15 amFOX Movies Premium HD
13 Jul 5:00 amFOX Movies Premium
15 Jul 1:30 amFOX Movies Premium
16 Jul 8:15 pmFOX Movies Premium
17 Jul 3:55 amFOX Movies Premium
20 Jul 12:15 amFOX Movies Premium



6 Blogger kasi response. .

ReeneeRaaid Author
July 13, 2012 at 3:47 PM

Alaa..
Tak boleh tgk kt singapore. Mesti horror giler

Reply
dayteen lea Author
July 13, 2012 at 5:30 PM

ummmm muke die jek mcm seramm tuhhh hihihi

Reply
Aimi Rosli Author
July 13, 2012 at 11:24 PM

seram semacam masa tengok dekat wayang.

Reply
Al Kisah Author
July 14, 2012 at 10:56 PM

boleh beli dvd.. try la tengok nanti

Reply
Al Kisah Author
July 14, 2012 at 10:58 PM

try la tengok, seram tak seram sangat la..

Reply
Al Kisah Author
July 14, 2012 at 11:00 PM

pergh tengok wayang.. confirm best

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...