Wednesday, December 14, 2011

Pembaharuan

***

Alkisah perlukan sesuatu yang baru dalam blog ini untuk tahun 2012

Alkisah nak pecahkan post entri Arsenal & sukan pada satu blog yang lain

Keep update on Alkisah Pictures yang dah bersawang lamanya

Haish

Migration besar besaran la gamaknya

***

Apa kata anda?

Mungkin korang ada idea lagi bernas dari Alkisah

Dari segi topik2 entri, header atau color blog

Korang boleh luahkan dilaman komen dibawah entri ini

Jasa mu amat dikenang

Peace Yooo..
***



5 Blogger kasi response. .

missnadira Author
December 16, 2011 at 7:30 PM

tapikan alkisah, dah banyak orang buat blog pasal arsenal or sukan ni, and kalau alkisah pecah2kan blog da susah follower2 alkisah nk ikut..just my 2cents:P

Reply
EZAN IDMA Author
December 17, 2011 at 4:48 PM

bagi saya buat komen jd pop up komen. sbb susah nak komen blog ni kene loading lagi

Reply
Alkisah Author
December 17, 2011 at 7:16 PM

Missnadira: errmm betul ghak ka.. good idea. thanks

Ezan a.k.a ja: pop up comment.. siap

Reply
Tulus Sweet Author
December 18, 2011 at 12:08 AM

blog bola rupanya! lol~huhu

Reply
Alkisah Author
December 19, 2011 at 9:07 AM

tulus sweet: tak der la bola sangat pun.. hehe

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...