Monday, December 31, 2012

Makan makan @ Laman Grill

***

Alkisah memang suka layan Master Chef.
Masa tengok Master Chef Season 2.
Chef Zubir ada bawa beberapa perserta yang menang cabaran luar ke restoran beliau.
Katanye....
Nama restoran tu adalah Restoran Laman Grill
dan ianya terletak di Laman Seri, Seksyen 13, Shah Alam

Kalau korang tahu, kat situ ada banyak restoran.
Mexican Grill, Coffea Planet, Opah, Killiney Kopitiam, Tutti Fruiti, Mr Steak House dan
banyak lagi..
Tapi Restoran Laman Grill ni
terletak di belakang dari restoran restoran tersebut..

Masa Alkisah pergi, ingatkan tak der orang,
sebab masa pergi makan tu, time tengah bulan.
Rupa rupanya tidak..

Full house babe..
kat dalam full reserved.
Sapa yang datang tanpa booking, kena makan kat luar.
Nasib baik cuaca okey..

Jadi bila makan tu memang terasa best dan syok..
sejuk sejuk dingin malam gitu.

Ternyata makan kat sini memang
High Class..
Terbaik Chef Zubir
Teknik memasak anda cukup hebat
Kukus Grill Panggang, Kukus Grill Panggang
Kukus




Lepas nie Alkisah nak try restoran PickNick
Restoran Nick Michael Imran, salah seorang peserta Master Chef musim pertama.

Yummy Yummy Yummy

***

6 Blogger kasi response. .

SURIA AMANDA Author
December 31, 2012 at 9:41 AM

sentap jap tgok steak tu...

Reply
Al Kisah Author
December 31, 2012 at 1:31 PM

kalau pekena steak dia.. lagi sentap..

Reply
Pondok Usang Author
January 1, 2013 at 1:39 AM

Menarik nii.. Selamat Tahun Baru Sahabat..

Reply
AyueJean Author
January 1, 2013 at 2:15 AM

Bonjour Garden pun, AJ tak sempat jejak lagi...
Dah muncul tempat lain..... Hehehehehhe....

P/s : Selamat tahun baru 2013 Al-Kisah... =D
Semoga tahun 2013 lebih baik pada tahun sebelumnya.....

Reply
Al Kisah Author
January 1, 2013 at 8:02 AM

hahaha, byk lagi review pasal makan makan nie.. tunggu ye.. salam 2013

Reply
Al Kisah Author
January 1, 2013 at 8:03 AM

menarik sangat.. salam tahun baru.

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...