Friday, December 14, 2012

Burger Bakar & Ais Kacang Milo

***

Haritu, masa bosan bosan dan lapar
My wife ajak jalan jalan cari makan
So kitorang pun pergi area Bukit Jelutong
cari makanan bagi mengisi perut yang sedang lapaq

Pusing punya pusing punya pusing
My Wife cakap nak try burger bakar
Alkisah ok only
Sebab nak try ghak, apa yang bestnye bakar yang digembar gemburkan
Masa Alkisah order, tak perlu pun amik nombor
cuma nak kena tunggu lama skit dari burger abang yang biasa dibeli.

Macam best plak masak bergrill ni
Alkisah memang suka tengok rancangan Licence to Grill.
Apatah lagi berBBQ.
Time BerBBQ boleh borak borak, gosip gosip
lepas siap masak
makan ramai ramai dengan Family dan kawan kawan.
salah satu benda yang mengeratkan silaturrahim.

Burger Bakar siap..
Alkisah pergi tapau Ais Kacang plak

petang petang cengini best betui makan Ais Kacang.

Balik je rumah
terus kitaorang makan
Ais Kacang tu kitaorang tabur dengan Milo
Sodap babe.. try la..

Burger Bakar dan Ais Kacang Milo
Alkisah share with My Wife
Sharing is Caring





***

4 Blogger kasi response. .

AyueJean Author
December 14, 2012 at 4:34 PM

Ais kacang Milo???
1st time ni dengar....

Reply
December 14, 2012 at 11:34 PM

selalu ais kcg jek, xde milo,,mesti sedap ni, knape xbakar sekali mcm burger tu haha

Reply
Al Kisah Author
December 21, 2012 at 11:56 PM

hehe ala take away je ais kacang, sampai rumah tabur je milo..

Reply
Al Kisah Author
December 21, 2012 at 11:57 PM

perli nampak.. kalau bakar.. cayaq la abc tu..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...