Friday, November 18, 2011

Bola oh Bola

***

Sebelum game Malaysia

Isteri: Helo, you tak balik kerja lagi ka

Suami: Belum lagi, tapi dah siap siap nak balik la ni

Isteri: Game Malaysia dah nak start nie. Ada Khairul Fahmi

Suami: Yeka, dia main ka..

Isteri: A'a

Suami: I tengok Dahlia Teck..


Si Isteri diam ke'blur'ran

Mana ada siri terbaru Dahlia Teck

Kalau 'Tentang Dhia' ada la..


***

Semasa menonton game Malaysia

Isteri: Malaysia dah 1, diorang main kasar ngan Malaysia. Malaysia banyak dapat penalti kick dan penalti kick kat tepi

Suami: Haaaa mana ada penalti kick macam tu.

Isteri: Abis tu dia panggil apa?

Suami: Free Kick ngan Corner Kick

Isteri: Haa yang tu la..

***

Suami: Budak Muslim ni bagus kan dia main

Isteri: A'a dia banyak clear bola, bagus dia main defend

Suami: Eh mana ada, dia main striker la..

Isteri: Yeka.. a'a striker

***


5 Blogger kasi response. .

IZNIE Author
November 18, 2011 at 6:10 PM

haha. macam saye je.
minat tgk tapi tak tau ape nama kick segala bagai tu.
dengan mcam mana bole offside jadah tu.
still tak paham. mencikk

Reply
missnadira Author
November 18, 2011 at 7:17 PM

hehe.comel je penalty kick kat tepi..:P
saya pun semalam,banyak soal kt mbr,

saya:kunalan x main ke?
member:ni team under 23,mane ade kunalan.
saya:habis tu,tu khairul fahmi ade main..
member:khairul fahmi under 23 la
saya:lah yeke..ingtkan die da tue..sbb da siap nk betunang la bagai dulu..habistu sape keeper yg bukan under 23..?
member:sarbini..
saya:ooo..(dan terus tengok bola diam2):P

Reply
EZAN IDMA Author
December 2, 2011 at 1:41 PM

hahaha. ala biase la. pompuan kan kekdg Slow sket bab bola. mcm i :p

Reply
~SaL IjOu~ Author
December 2, 2011 at 5:53 PM

erk~ itu namanya tau nengok aje~ ;p

Reply
Alkisah Author
December 2, 2011 at 5:53 PM

izni: yeka, suruh abah / abg / boyfie tunjuk ajar kay

missnadira: hehe its ok

ezan: hehe slow bab bola tak pe.. tapi wajib lajukan bab memasak dan mengemas rumah..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...