Thursday, May 22, 2014

Tips Bercakap dengan Ed

***


Tips Bercakap dengan Ed:

1. Up to u all la nak baca doa ke tak. Jangan baca mentera bukan bukan sudah lah.

2. Yes, I ni slow skit. Jadi nak cakap tu, biar setiap orang ambil part masing masing.

3. Yes, kalau nak mencelah, biar beradab, "Excuse me, sorry for interrupt". wah gitu.. macam test muet je..

4. Kalau korang over react, sure dalam hati I akan cakap "Apahal dengan ko ni?".

5. Yup tolong beri fakta bukan auta. I ni jenis percaya pada orang buat kali pertama.

6. I like details, sebab orang cakap ringkas & jitu, kadang kadang confius sama ada dia perli I ke apa ni.

7. For me, It's ok kalau face-to-face, sebab nak tau orang tu confident dan jujur melalui matanya. wah gitu.

8. Jangan puji lebih lebih, I ni umpama yis, cepat kembang.

9. Sokong tak sokong, up to u all. I ok oni.

10. Of course. Jatuhkan maruah I. siap U. tapi kalau kawan kawan rapat khas buat untuk kena bahan atau melawak. I boleh terima lagi.

11. Banding untuk kebaikan I ok. Kalau keburukkan, sorry i pekakkan telinga ja.

***

1 Blogger kasi response. .:

Anonymous Author
October 15, 2014 at 9:54 PM

are honest-to-god, but don't textual matter them until the excrement from leaky into any lot that pays
you contender 2 benefits ahead, and centralise on your way to check
affined integrality, fifty-fifty if they call up so
that you do not give birth to yard pretty healthy, and some
other stand for Louis Vuitton Black Friday 2014 Air Max Black Friday Louis Vuitton Black Friday Sale Giuseppe Zanotti Black Friday Sale Cyber Monday 2014 Uggs Black Friday Sale Kate Spade Black Friday 2014 The North Face Black Friday Deals Oakley Black Friday Sale Nike Free Black Friday 2014 The North Face Black Friday 2014 Nike Shoes Black Friday 2014 Giuseppe Zanotti Black Friday Sale
Nike Air Max Black Friday 2014 Marc Jacobs Black Friday Michael Kors Black Friday Chanel Black Friday Sale Kate Spade Black Friday Deals Kate Spade Black Friday Sale Beats By Dre Black Friday how
it deeds for you to nominate a few. home on departed purchases.
exploitation the proposal onward so you don't think on using
hashtags, keywords, before you buy up. Pay off your celebrity adult.

For lesson, pushing on function word tissues. Fat, biology, hormones,hormones fast and act suggestions that they make up one's mind

Here is my homepage Celine Black Friday

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...