Thursday, April 24, 2014

Spontaneous Thursday : Mc Donald Mc GangBang

*** 

Thanks to my frenz Sam sebab rekemen video ni kat aku. Awesome wei. Aku pernah kerja Mc D, takat terima order burger vege tu biasa, tapi tak pernah plak tau ada secret menu macam nie. Ia seakan akan seperti korang main game, lepas tu dapat extra point or pawer kalau dapat makan benda benda nie.


Monster Mac, The Air, Land & Sea, The Mc Kinley Mac, Mc GangBang, Chicken of the Sea, Grilled Cheese, Neopolitan Shake, the Pie Mc Flurry

***

Dalam banyak banyak secret menu, paling aku nak try adalah Mc GangBang. A few places kat US memang ada secret menu ni, boleh view video kat bawah tu. Terbukti ianya memang wujud.



Kalaulah aku order menu ni kat Malaysia, for sure waiter tu terus panggil store manager, tak pun aku yang kena GangBang kat situ.

***

1 Blogger kasi response. .:

May 6, 2014 at 5:02 AM

suka gcb je kalau pilih burger mcd...

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...