Friday, July 19, 2013

Jom ke Legoland diskaun 35%

***
 
Apa lagi korang tunggu, jom la ke Legoland
 
korang perlu isi butiran seperti berikut, lepas tu terus dapat voucher
 
Print dan jangan peram lama lama.. ada cuti terus pergi..
 
Don't miss your chance to redeem up to four (4) LEGOLAND® Malaysia's 1-day entry tickets (Adult/Child/Senior Citizen) at a a fantastic 35% DISCOUNT. All you need to do is:
1) Enter your particulars
2) Click the submit button
3) Print the voucher
4) Present it at the LEGOLAND® MALAYSIA Ticketing window to enjoy your instant discount!
 
ini link untuk isi butiran anda, click jangan tak click: http://www.rdasia.com/legoland
 
Aku dah print, cuma tunggu nak balik Johor je.. lalala
 
***
 
 

6 Blogger kasi response. .

Arham Md Ali Author
July 20, 2013 at 12:50 AM

Hahahaha, 25hb ni nak pergi Legoland,nasib baik jumpa link ni.

Thanks banyak-banyak.

Reply
Al Kisah Author
July 20, 2013 at 11:59 AM

wahh bagus2 :^D^: nanti kasi update skit..

Reply
Pondok Usang Author
July 20, 2013 at 12:26 PM

banyak jugak diskaun nye tu..

Reply
Myra Jay Author
July 22, 2013 at 8:14 AM

TQ sharing.. boleh bagi akt adik link ni, sebab diorang dalam planning nak ke san..

Mujur valid till Jan 2014 :)

Reply
Al Kisah Author
August 5, 2013 at 10:01 AM

yezza.. valid dia lama lagi.. boleh plan..

Reply
Al Kisah Author
August 5, 2013 at 10:02 AM

yup, at least saves skit..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...