Tuesday, January 1, 2013

Happy New Year 2013

***

Assalamualaikum

Salam Tahun Baru 2013

Kalau masuk tahun baru
Mesti orang cerita pasal azam
Azam Azam Azam

Apa Azam korang?

***

So far Alkisah tak set apa apa.
sebab Azam Alkisah dah set masa Awal Muharram haritu
dah hakikatnya
Azam tu dah tercapai sebelum 2013 lagi

Alhamdulillah

***

Bagi blog Alkisah,
ada banyak peningkatannya.
Bayangkan dari tahun 2009-2011(3tahun)
Alkisah hanya dapat cashout sebanyak RM50,
tapi kali ni hanya setahun lebih ( Nov 2011-Dec 2012)
Alkisah dapat cashout RM100

Wow agak terbaik disitu.

Mungkin bagi blogger yang tak berapa tegar seperti Alkisah
agak teruja dengan habuan tu.

Bagaimana pula dengan blogger tegar,
Musti beriban riban setahun diorang dapat kan.


So bagi sesiapa nak tahu rahsia pencapaian ini
sila layari


Disitu Alkisah ada kongsikan beberapa tips yang boleh digunakan.

***

Selamat Maju Jaya
&
Salam 2013

***

9 Blogger kasi response. .

AyueJean Author
January 1, 2013 at 6:29 PM

Selamat tahun baru.... AJ tak penah sekali pun dapat cashout...
Amount duk kat takat tu je.....
Hehhehhehhe...

Reply
Jna marcello Author
January 2, 2013 at 11:07 AM

WAHH BERTAMBAH2 CASHOUT DYE HIHII
Na pun xde azam sebb dari dlu azam xpernah berjaya =)

Reply
Amanina Author
January 2, 2013 at 3:50 PM

rezeki tahun baru..hehe

Reply
January 3, 2013 at 1:34 PM

selamat tahun baru tuan tanah

Reply
Al Kisah Author
January 7, 2013 at 1:43 PM

salam tahun baru.. tak pe.. pelan pelang kayuh

Reply
Al Kisah Author
January 7, 2013 at 1:45 PM

boleh la skit2.. tak der laa byk mana..

Reply
Al Kisah Author
January 7, 2013 at 1:46 PM

tu laa pasal..

Reply
Al Kisah Author
January 7, 2013 at 1:47 PM

salam puan komen..

Reply
AyueJean Author
January 7, 2013 at 3:01 PM

Test... test 1.2.3....Okay blog ni sihat....
Hehehheh...

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...