Monday, February 20, 2012

Hati hati bila berkaraoke

***

"Jaga jaga cik Salmah"

hehehe

Ukapan ini bukan hanya untuk cik Salmah sahaja

tapi ia ditujukan kepada sesiapa yang kaki Karaoke

Sila berhati hati

jangan terlalu asyik menyanyi

sehingga perkara seperti ini menghantui anda



Pesanan khas dari Alkisah yang dah lama tak berkaraoke

***

7 Blogger kasi response. .

February 20, 2012 at 12:32 PM

hahahha..hmm lame jugak tak p karoke ni...

Reply
Alkisah Author
February 20, 2012 at 2:27 PM

ain: better pergi bila ada masa terluang.. time belajar la banyak masa untuk lepak bersama rakan rakan sambil study group di red box.

Reply
February 21, 2012 at 1:07 AM

low form dulu karoke jamban.. err..karoke box la.. hehehe.. dh bsar skit shre ngn kgkawan .. agagaga.. smpai skrg gua la hntu karoke..

Reply
Alkisah Author
February 21, 2012 at 9:33 AM

cekbolat: GOOD tapi jangan sampai jadi Hantu yang kacau orang berkaraoke

Reply
Liza Razak Author
February 21, 2012 at 10:56 PM

ade hantu ke kat pusat karaoke?x mo karaoke la macam ni..hehe

Reply
cici tembikai Author
March 3, 2012 at 12:04 PM

ahahaha kelakar okaay nak terkucil gelak -,-'' terus g search youtube nak share kat fb =p hahaha . thanks alkisah , buat release stress betul

btw , ada dengar cerita 1 tempat koke di 1 mall di ibu negara (banyaknya 'di') berhantu. ? padahal kira baru kot tempat tu and mahal -,-'' tapi tapak mall tu orang kata mmg something wrong pun. Wallahulam. =)

lepas ni taknak kene tinggal dlm bilik dah =/

ohh cici tak pernah koke =) tak suka nyanyi, kalau ikut kwn2 pun sbb nak makan -,- or tidur dlm tu

Reply
Alkisah Author
March 3, 2012 at 2:07 PM

liza: so far alkisah pernah karaoke, tak pernah jumpa hantu, yang naik hantu ramai la.. terpekik terlolong.

cici: really kat mana tempat karaoke berhantu tu? try laa pergi karok.. itu pun boleh release tension..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...