Wednesday, May 25, 2011

Air Asia Big Sales !!

***




BIG SALE!
Booking Period :
23 May 2011 - 29 May 2011
Travel Period : 6 February 2012 - 20 June 2012
Travel Notes
- Advanced booking required.
- Fares are not available during embargo period.
(*) No Fuel Surcharge for this fare

***

Korang sure dah Aware pasal benda ni kan

Kira masih tak terlambat lagi

Untuk korang booking.

Kamon !! kamon !!

So semalam, Alkisah try surfing surfing

Check ticket yang mana murah

tapi

Hampeh!!

Asyik sangkut sangkut

***

Hari ni

Dengan jiwa yang tenang

Alkisah try lagi

YES !!

Akhirnya berjaya

***

So Alkisah mulakan operasi

Alkisah memang dah target beberapa tempat yang nak dituju

&

Inilah destinasi yang Alkisah teringin nak pergi + harga tiket pergi balik untuk seorang:


1st - Perth - RM 442

2nd - Gold Coast - RM 1004

3rd - ChristChurch NZ - RM 772

4th - Hong Kong - RM 284

5th - Paris - RM 1508

6th - London - RM 1558

Peringatan:


* Harga tiket ini pergi balik, tak termasuk charge charge lain
* Ini Alkisah check Airasia website on 25th May 2011.
* Travel date 8-15 June 2012 (selalu hujung hujung ni murah skit)
* Ini harga tiket untuk seorang dewasa
* Ingat harga tiket ini boleh berubah pada bila bila masa

***

Then

After fikir fikir balik

Kalau booking this year,

Next year baby Alkisah macam mana?

Takkan nak tinggal baby sorang sorang.

So

Alkisah kenalah Postpone..

Next Year, Insyallah bawa baby pergi USS dulu

kekeke

***


2 Blogger kasi response. .

jeely jelly Author
May 25, 2011 at 8:17 PM

hamboi.. berjalan sakan... nanti kalu g tu, jgn lupe ole2.. :)

Reply
Alkisah Author
May 26, 2011 at 9:51 AM

fridge magnet.. kekeke

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...