Wednesday, August 12, 2009

CEO

Pada mulanya, aku agak terkejut dengan satu no phone yang terpancar di kaca telefon bimbit ku. Disebabkan terlalu sibuk, aku abaikan dulu.

Beberapa minit kemudian, handphone aku berbunyi lagi. Aku lihat terpampang nama apan, lalu aku angkat;

Ed: Alu..
Apan: Ed, Ko bz tak? boss ada job nak kasi kat hg. Dia suruh tangkap gambar staging. ok ke tak?
Ed: Ermm Erkk ok kot.


Aku terus terima tawaran itu sedangkan baby aku masih di wad ketika itu. Tapi tak mengapa, mungkin dia akan pulih sehari dua lagi.

**Hari silih berganti**

**Tiba-tiba**

12 ogos 2009 - 2100 pm, telefon aku berbunyi.

Kak Kat: Helo Ed.
Ed: Yup
Kak Kat: Ni Kak Kat..
Ed: Haa ok nape kak.
Kak Kat: Boss tanya pasal gambar!!

Terkedu seketika.


Ed: Sorry la kak, bz skit. sebab banyak kerja. bila boss nak?
Kak Kat: Esok.
Ed: Alamak, ok esok siap.


Nak tak nak esok kena siap, masak ar aku.. kalau orang lain minta tak kisah, tapi nie CEO.

detik hatiku: tak tido aku malam nie

4 Blogger kasi response. .

August 13, 2009 at 1:05 AM

ish ish ish...wat keje...jgn tak wat...selamat tido...yeyeh tido tido....huhuhu

wat keje CEO rajin2...mane tau ley naik pangkat lak...*wink*

Reply
Saed Ramadhan Author
August 13, 2009 at 7:41 PM

tak pe.. anggap je kerja itu sebagai hobi.. hehe tak kisah..

Reply
August 14, 2009 at 1:22 AM

kerja xtensyen tak sah..

Reply
lili11 Author
August 15, 2009 at 6:11 PM

Alahh .. cian! Dah siap dah?

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...