Monday, May 4, 2009

Real Madrid vs Barcelona

Kul 1.55 pagi, aku saja baring2 tgk t.v. lepas tgk game arsenal, tetiba plak check info kat astro ada game Real Madrid vs Barcelona. Aku pun layan je, tapi yang aku ingat 5 minit game aku dah padam dah. Apa lagi, aku pun lari naik atas katil. tetiba dengar gol.. mak ai.. real goal dah.. tapi apakan daya mata aku tak leh buka dah. Esok aku ada job. Arghh tido je la..

Esoknya aku bangun pagi. result game semalam Real Madrid 2 - 6 Barcelona. Apa lagi, jom layan highlight kat bawah nie:





detik hatiku : tak sabar tunggu champions league mgg nie..
antara kalah or menang..apapun redha saja

11 Blogger kasi response. .

May 4, 2009 at 12:33 AM

real madrid 2- barcelona 6..so nak kate chelsea xleh mng ngan barca la nih...sbb tu ko pakse aku tgk blog ko..hampeh...hehhe

Reply
Saed Ramadhan Author
May 4, 2009 at 10:38 AM

tak terlintas dek akal ku nak cakap cam tue. awat hg terasa ka.. ehehe dont worry barca penat dah all out game real aritue.. sure chelsea akan bagi saingan rabu nanti.

Reply
May 4, 2009 at 12:01 PM

abes gem ngan barca...kene lawan arsenal..isk2..

Reply
Saed Ramadhan Author
May 4, 2009 at 3:30 PM

huh macam arsenal dapat masuk final, tak beri harapan tinggi pun untuk arsenal..

Reply
May 4, 2009 at 4:01 PM

ah bosan ah bola!

Reply
Saed Ramadhan Author
May 4, 2009 at 7:48 PM

haahah relaks ar tasha.. jangan bosan2..

Reply
May 4, 2009 at 9:09 PM

hehe tu la tasha...nnt kite men bola same2..hahaha

Reply
May 9, 2009 at 2:42 PM

hahha. wak lu.
gua kick bola lu baru tau.

saya sokong MAN U!

Reply
Saed Ramadhan Author
May 10, 2009 at 12:32 PM

hehe. apa nie.. ish2 korang nie..

Reply
May 10, 2009 at 12:58 PM

wah...lu nak kick bola wa..bez2..hehe...ed...blog ko nih nah jd tempat komen lelucah...hahha

Reply
Saed Ramadhan Author
May 14, 2009 at 12:36 PM

harap maaf, sila jaga tatasusila dan peradaban bahasa apabila meng"omen" dalam blog ini.. hehe

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...