Wednesday, May 15, 2013

Misi Terakhir EPL 2012/2013

***

Pagi tadi Arsenal berjaya menumpaskan Juara FA Cup

iaitu Wigan dengan jaringan 4-1.


Lantas, meng'onfirm'kan Wigan adalah pasukan tersingkir dalam EPL untuk tahun hadapan.

Won FA Cup and Get Relegated.

Pawer juga Arsenal nie.

***

Pawer tak pawer sangat.

Ahad ini ada misi terakhir.



Jika tahun lepas, masing masing menunggu keputusan tempat 1 dan 2 sehingga tiupan wisel penamat.

korang boleh refer entri aku yang lepas.

Manchester City Champions EPL 2011/2012 dan Akhir Musim EPL 2012

Tapi musim ini, sebaliknya.


Antara Champions League ataupun Europa League 

Misi tempat ke-3, 4 dan 5 EPL.



Kekuatan Chelsea dan Spurs terletak pada atas kepaduan penyokong dihalaman sendiri.

Harus diingat, Everton bukan calang calang team.
David Moyes pasti mahu beri 100% kemenangan sebelum beliau berangkat ke Old Trafford musim hadapan.

Bagi Sunderland, mereka pasti lega atas kekalahan Wigan pada pagi tadi.
Mungkin mereka akan bermain sambil lewa lalu memberikan kemenangan pada Spurs.

Newcastle. Tiada apa yang perlu dirisaukan. Team ini tidak menghadapi sebarang masalah. Bab kata orang, tidak perlu mengerjakan apa apa. Maintain je. Kalau mengikut record, sebelum ini Newcastle kalah dilaman sendiri. Adakah kemenangan ke-atas QPR minggu lalu menaikkan semangat diorang, lantas mahukan penyokong The Magpies tersenyum lebar di St James Park?

Debar nie..

COYG

***

Aku akhiri entri ini dengan ucapan Tahniah pada juara Liga tahun ini.

EPL


La Liga


Bundesliga


Ligue1


Erkkk..

Celebration terus bertukar jadi Riot..

Apa ke hayy.. YOB..

***

6 Blogger kasi response. .

May 15, 2013 at 3:19 PM

betul2 hebat nie

Reply
May 15, 2013 at 5:39 PM

sedang menunggu debaran final europa cup

Reply
Al Kisah Author
May 16, 2013 at 4:04 PM

Tahniah bro.. chelsea monang

Reply
Al Kisah Author
May 16, 2013 at 4:04 PM

Pawer2

Reply
AyueJean AJ Author
May 17, 2013 at 11:25 AM

Yeahhh...GGMU!!!!!
Puas hati sangat after season lepas tak dapat pape cup....
Sana biasalah kan Al-Kisah....
Tetibe pulak jadi rusuhan.....
Apapun gudluck kepada pasukan lain..

Reply
Al Kisah Author
May 21, 2013 at 9:40 AM

tahniah man utd

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...