Monday, March 21, 2011

Hana Tajima Simpson

***

OMG who is she?


Sorry Hana, Alkisah curi gambau you ni dekat google


1stly, Korang kenal ke Hana Tajima Simpson?

Minah ni agak femes saban hari dikalangan para peminat Yuna mahupun peminat fesyen bertudung.

Ermm

Jom kaji info pasal beliau? buat korang yang belum mengenali dia.

Hana Tajima Simpson adalah seorang gadis kacukan Jepun (Bapa) dan British (Ibu). Berbeza pula dengan Maria Ozawa dimana ibunya (Jepun) dan bapanya (French-Canadian). Semestinya profession Hana dan Maria jauh berbeza sama sekali, bagaikan langit dan bumi.

Hana telah memeluk Islam semenjak 5 tahun dahulu. Erm Nice..

Beliau seorang designer..

Ooo

Then beliau mempunyai blog perniagaan internet iaitu Maysaa.

Ermm pandai cari cuit

Kebanyakkannya adalah barang barang wanita dari hujung rambut hingga hujung kaki.

And

Last but not least, beliau juga seorang blogger dan untuk korang kenali beliau dengan lebih lanjut, sila layari http://www.stylecovered.com.

***

4 Blogger kasi response. .

mie Author
March 25, 2011 at 9:15 PM

ooo..
gue ingatkn org melayu...
slalu dgr nama dia..
hihii

Reply
NADIA RAHIMI Author
March 31, 2011 at 1:54 PM

dia memang sangat cantik kan! :)

Reply
Saed Ramadhan Author
April 1, 2011 at 5:50 PM

mie: tu la pasal aku pun ingat melayu..demm

nadia: absolutely nice..

Reply
August 22, 2012 at 12:48 PM

padan x ngn sy??

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...