Thursday, November 13, 2014

Tips: menyucikan keyboard keys

***

Lama betul aku tak berblog.
Sampai keyboard pun berhabuk dan kotor.
Aku try da best untuk upload entri terbaik demi masa depan blog ni.
Tapi kadang kala masa tidak mengizinkan.

Walau apapun,
Jom try tips ni,
Cara menyucikan keyboard yang berwarna putih,





Bahan bahannya adalah..

  • Sedikit cif
  • Sedikit air
  • Beberapa cotton bud
  • Beberapa helai tisu
  • Sedikit masa
  • Sedikit kerajinan dan kesabaran..



Caranya seperti video yang aku shoot ini:




Okey.. nampak tak perbezaan yang kotor dan bersih.
Sekarang nak sambung cuci kasi semuanya putih berseri.

Selamat mencuba

***

6 Blogger kasi response. .

November 13, 2014 at 11:26 AM

wow great

Reply
November 23, 2014 at 4:19 PM

kalau keyboard colour hitam boleh putih cenggitu tak?
hahahahahaha.

Reply
Al Kisah Author
January 7, 2015 at 1:17 PM

:^D^:

Reply
Al Kisah Author
January 7, 2015 at 1:18 PM

hitam lap tak payah cif pun dah ok :^D^:

Reply
Myra Jay Author
January 14, 2015 at 4:32 PM

Keyboard putih ni maksudnya tuan dia kena cermat dan rajin.. :)

Hitam warna selamat :D

Reply
Amanina Mads Author
January 25, 2015 at 9:37 PM

keyboard hitam selamat sikit.. heheh
wah guna imac.

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...