Friday, October 14, 2011

Back to Future - Nike MAG

***

Korang ingat lagi cerita Back to Future

Cerita Sci-Fi yang mengunakan kereta DeLorean DMC-12 sebagai time machine

untuk kembali ke zaman silam atau masa hadapan.

Mengumpul koleksi barang yang berkait rapat dengan cerita ini

adalah satu impian bagi Alkisah.

Salah satu koleksi yang Alkisah ada ialah

Model kereta DeLorean DMC-12


my collection

***

Tapi baru baru ini

Nike mengeluarkan product kasut Nike MAG

Dimana kasut itu dipakai oleh Marty Mac Fly pada cerita Back to Future 2

Memang stylo laa..

Korang boleh view video video dibawah untuk more info:









Wah siap jacket Marty Mac Fly pun diorang nak release..

Walawey la..

Mungkin Alkisah dapat tengok je la

Tak mampu untuk dimiliki..

***

3 Blogger kasi response. .

Iwanski Author
October 15, 2011 at 1:16 PM

mane tau tak dpt miliki.. anda dah cari kat Mudah..? hehe..

Reply
October 15, 2011 at 1:54 PM

dah lama citer ni..dah lama aku tengok
heheh

semalam, apek keeper,
terengganu, sharbini.

Reply
Alkisah Author
October 15, 2011 at 5:16 PM

iwanski: good idea, tak cari lagi kat mudah huahaha

syazwan: hehe sorry lambat update..baru dapat upload entri nie..

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...