Wednesday, May 30, 2012

Christina Perri Live In Kuala Lumpur

***

Mula mula Alkisah usha poster ni


lalu tertanya tanya..

Siapa dia Chistina Perri ni?

Macam pernah jumpa?

Ehh silap..

Macam pernah dengar lagu dia..

tapi lagu apa ea??

Bila dah godek godek kat google

OOooooOoooOo!!  rupanya minah ni laa yang nyanyi lagu Twilight


dan juga lagu Jar of Heart

***

Ok fine Alkisah tak dapat pergi sebab kerja..

Kalau cuti pun Alkisah tak pergi..

Motif: kena simpan duit untuk Arsenal Julai nanti.. wehhuu

***

9 Blogger kasi response. .

May 30, 2012 at 10:22 PM

ahhh..arsenal...lebih baik sembahyang terawikh...

Reply
Al Kisah Author
May 31, 2012 at 8:45 AM

baik lah eden hazard..

Reply
May 31, 2012 at 11:28 AM

wah...sokong arsenal?? dkna sokong pasukan yang menang heheee

Reply
May 31, 2012 at 2:19 PM

suka lagu jerrr hhehe

Reply
Al Kisah Author
May 31, 2012 at 6:28 PM

dkna: pasukan yang menang? team mana? liverpool,man city or chelsea, ke kelantan.. hehe

axoera: tu laa pasal.. alkisah pun minat lagu je..

Reply
Pondok Usang Author
June 2, 2012 at 7:25 PM

best2 juge lagunye kan..

Reply
missnadira Author
June 3, 2012 at 2:47 AM

ahaha..btul2..simpan dwit untuk arsenal okey..:P

Reply
June 5, 2012 at 9:13 AM

lagu 2 najwa latip pnh buat cover lagu ni

Reply
FEDO Author
June 5, 2012 at 7:02 PM

Jar punya lagu ne pla pnyanyinya.

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...