Tuesday, April 17, 2012

Segmen Follow Memollow

***

Jom join Segmen Follow Memollow

Handmade by Alkisah

follow memollow copy


Ringankan tangan untuk menulis entri bertajuk"Follow Memollow" berserta dengan pantun kreatif:

"Hari hari makan marshmallow,
Mari kita join segmen follow memollow"


Korang dibenarkan right click dan curi gambar diatas sebagai bukti korang join segmen ini..

wehuu..

no worries, free untuk korang semua..

Dan jangan lupa tinggalkan info pada ruangan komen entri ini:-
Nickname:
Link Blog:


Bila dah tinggalkan info, boleh la Alkisah singgah menyinggah dan explore blog korang.

"Sampai masa tibanya waktu, redup hati kaum berdua"

"Usah risau kalian semua, akan aku post review blog korang jua"


Blog korang juga akan tersenarai dalam ruangan Cerita Ceriti Blogger.

Sebarkan kepada blogger blogger lain yang sudi join segmen ini,

percuma untuk semua

Last but not least, Jangan lupa follow Alkisah taww.. nanti senang Alkisah nak track korang balik.

***

7 Blogger kasi response. .

Shazwina Author
April 17, 2012 at 4:13 PM

Rasa mcm nak join, tp nk buat pantun tu. Arghh sangat tak kreatif. Al kisah, thanks for the info. Psl unikl tu. tapi kan CGPA 3.5, 3.0 dan 2.5 tu. banyak ke sikit? Susah tk nak capai tahap tu?

Reply
shah Author
April 17, 2012 at 4:25 PM

nak follow boleh abangggg

Reply
Al Kisah Author
April 17, 2012 at 4:51 PM

shah: boleh je,

shazwina: pasal CGPA, Alkisah dah komen kat entri shaz..

Reply
Sis AI Author
April 17, 2012 at 6:21 PM

Alamak, brader Al-Kisah buat segmen.. Meruntum jiwa sy klu tak dpt follow jugak. Sy bkn kaki segmen brader. Tp takpe, sy sokong brader dgn ltak section 'Segmen Blogger' kat blog sy alrite! Mudah2han yg singgah akn nmpk segmen bro!

Reply
keli menari Author
April 18, 2012 at 12:01 AM

NUR join !

http://kelimenari.blogspot.com/2012/04/segmen-xiv-follow-memollow.html

Reply
Pondok Usang Author
April 18, 2012 at 5:39 PM

ok.. i follow u... hehe... =)

Reply
hazanis Author
May 16, 2012 at 4:27 PM

pantun yg terbaik sekali..huhuhu

Reply

Post a Comment

Cer komen skit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...